Vi arrangerer i løbet af året en række forskellige arrangementer, som både henvender sig til diabetikere, deres pårørende og andre interesserede.

Her på siden kan du følge med i hvad der sker, hvor og hvornår - se Lokalforeningens kalender. I kalenderen på diabetes.dk kan du desuden se andre arrangementer i Diabetesforeningens regi.

Derudover vil vi informere dig via mail, såfremt vi har din mailadresse registreret. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi har din mail-adresse, så send os en mail på varde@diabetes.dk

Har du lyst til at hjælpe til lokalforeningens arrangementer og lignende, så send os en mail til varde@diabetes.dk eller kontakt en af bestyrelsens medlemmer -  se kontakt os

Karlsgårdedag

Så er der igen i år snart Karslgårdedag 2022, det er den 11 september fra kl.10 - 16.00, hvor der er mange forskellige aktiviteter for hele familien på følgende 4 lokaliteter:

Område 1 Den Runde Plads, Område 2 og 3 Rolandhytten og Tambours Have og område 4 Karlsgårde Værket.

Det detailerede program for dagen, samt kort over området kan ses på www.karlsgaadedag.dk og Diabetesforeningen har som sædvanlig en stand i Sundhedsteltet på den runde plads.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen